Året på Mellemstoppet

På Mellemstoppet har vi forskellige aktiviteter og arrangementer i løbet af året, til højre ses et eksempel på hvordan et år på Mellemstoppet kan se ud.

Der er på de enkelte afdelinger aktiviteter hver anden weekend, disse aktiviteter planlægges på afdelingen – i nogle tilfælde aktiviteterne på tværs af afdelingerne og alle er inviteret.
Der er også i løbet af året større arrangementer for alle afdelinger og personalet på Mellemstoppet, herunder en dyst på tværs af afdelingerne.

Højtider på Mellemstoppet

De unge på MellemStoppet kommer fra forskellige hjem, med forskellige traditioner, kulturer, værdier og traditioner. Nogle har kendskab til andre kulturer og traditioner mens andre ikke har.
På MellemStoppet, vil vi gerne vise de unge traditioner og værdier der er forbundet med forskellige højtider, vi fejrer derfor bla. Jul, Eid, Påske og Ramadan, eller hvad de unge kunne have af ønsker til at fejre en for dem en vigtig tradition eller højtid. Samtidig er traditioner med til at skabe et fællesskab, et fællesskab der kan skabe fælles minder både blandt de unge indbyrdes, men også med personalet. Minder og fællesskab der kan bæres videre i det daglige pædagogiske arbejde.

Aktiviteter på Mellemstoppet