Lidt om Ejlskovvej

Velkommen til afdelingen på Ejlskovvej, som er ét af MellemStoppet Børne- og ungehjem.

Hverdagen på Ejlskovvej bærer præg af en familielignende stemning, hvor psykologisk ilt, indre ro, stabilitet og forudsigelighed er grundelementer i de unges hverdag. Udover de fælles måltider kan aktiviteterne være samlingspunktet for den unge. Vi har fokus på ADL træning, sund ernæring, daglige pligter, læring om økonomi, stabilitet og genkendelighed.

Der vil blive afsat tid til lektielæsning, fælles hyggestunder med motiverende samtaler, madlavning, TV/film, kreativitet og ture ud af huset. Da vi bor i Odense C, er der en masse muligheder for kulturelle, udviklende og aktive fritidsinteresser.

Personalet tilstræber at skabe så familielignende rammer, som det kan lade sig gøre. Vores hverdagsstruktur er meget lig andre familier med faste rutiner og gøremål. Ligeledes fastholder vi traditioner og festlige lejligheder således, at de unge ikke oplever at være anderledes.

Målgruppe

Aldersgruppe
14 – 22 år

– 5 pladser

Afdelingen er godkendt til

  • Voldeligt overgreb
  • Udadreagerende adfærd
  • Kriminalitet, ikke-personfarlig
  • Tilknytningsforstyrrelse
  • Omsorgssvigt
  • Andet socialt problem

Ejlskovvejs målgruppe

– Unge der vurderes at være i mistrivsel i forhold til den unges psykiske, følelsesmæssige og mentale udvikling
– Unge der igennem opvæksten har været udsat for omsorgssvigt eller fysisk og psykisk vold fra sine primære omsorgsgivere
– Unge som har været udsat/i risiko for at være under negativ social kontrol/æresrelaterede konflikter
– Unge med psykiske udfordringer samt komplekse støttebehov
– Unge med misbrugsproblematikker, dog ikke aktive misbrug af hårde stoffer
– Unge, som er underlagt en anbringelse i et forbedringsforløb fra Ungdomskriminalitetsnævnet eller unge, som er idømt ungdomssanktion eller alternativ afsoning
– Unge med udadreagerende adfærd
– Unge med bekymring for radikaliseringstrussel/ekstremisme

MellemStoppet

Den unge får en primær samt en sekundær kontaktperson. Hos MellemStoppet har vi fokus på loyalitet, både mellem medarbejderen, den unge, og i samarbejdet med rådgiver. Vi har fokus på det gode samarbejde og på at arbejde progressionsfremmende i processen.

Læs mere om os

Kontakt os

Det overordnede mål er, at give den unge tryghed, nærvær og omsorg. Hvis du har nogle spørgsmål eller vil i kontakt med os, så send os en mail, eller udfyld formularen.

Kontakt os